Middag i mørke

12.12.2017 kl. 17:00 Cafe Skovbrynet, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Hvad sker der, når en middag indtages i en mørkelagt restaurant? Prøv at nyde en 3 retters menu i total mørke!

Hvad sker der når den visuelle dimension sættes ud af drift og de øvrige sanser, som f.eks. smagsløg og lugtesans udfordres for alvor. Deltagerne tilbydes en lækker 3 retters middag i restauranten. Det der adskiller denne middag fra andre er, at den indtages i mørke. Den visuelle oplevelse af maden, har normalt en meget stor betydning for den samlede madoplevelse og det vil derfor være en unik sanseoplevelse at spise i mørke. Hvilken betydning har mørket for smagen, for kommunikationen med andre, for opfattelsen af rummet, ja for den totale oplevelse af middagen? Hvordan føles det, når lugte, smage og følesansen nødvendigvis må overtage styringen under middagen? Elever der er i lære som kok og cater planlægger, tilbereder og serverer den 3 retters middag.

Se samlet oversigt over events i forbindelse med Europæisk Gastronomisk Region 2017 på AARHUS TECH.  aarhustech.dk/eugastronomi