Havens overskud af frugt og grønt

27.09.2017 Mellem kl. 8.00 og kl. 9.00 indleveres havens/naturens overskud samt sylteglas på skolen Skolen for trends og gastronomi, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Har du overskud af frugter, bær eller grønt og måske ikke tid og fantasi til at anvende det? Du får her mulighed for at lade andre fremstille forskellige lækkerier af dine råvarer – aflever om morgenen og hent om aftenen.


Frem for at lade havens overskud af modne frugter, bær og grønt gå til spilde, tilbyder vi at henkoge, sylte og fermentere dem. Det eneste, du, som haveejer eller sanker skal gøre, er om morgenen mellem kl. 8.00 - 9.00 at aflevere dit overskud af frugt, bær og grønt sammen med sylteglas passende til den indleverede mængde råvarer. Vi vil så i løbet af dagen fremstille forskellige lækkerier af disse råvarer. Sidst på eftermiddagen er der mulighed for at smage og afhente de syltede, henkogte eller fermenterede produkter. Vi vil opfordre deltagerne til at bytte de fremstillede lækkerier med hinanden.

Se samlet oversigt over events i forbindelse med Europæisk Gastronomisk Region 2017 på AARHUS TECH. aarhustech.dk/eugastronomi