En pølse skal serveres med føl`se

01.06.2017 kl. 17:00 Skolen for trends og gastronomi, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

! Har du lyst til at prøve selv at fremstille en gourmetpølse med lige præcis den smag, du ønsker? Under kyndig vejledning får du her mulighed for at producere den pølse du ønsker.

At producere en gourmetpølse kræver ikke stort og fint udstyr – tværtimod! Kravene til udstyret er meget enkle, hvorimod det er råvarerne, som er altafgørende for det færdige resultat. Du får udleveret en ”startpakke” indeholdende kød, basiskrydderier, tarme, pølsehorn og sprøjtepose så du kan fremstille din helt egen gourmetpølse til grillen eller måske julebordet. Pølsehornet og sprøjteposen kan du tage med hjem. For at få pølsen til at smage, som lige præcis du ønsker det, skal du selv medbringe krydderurter, bacon, ost, øl, juice eller hvad du ønsker, din pølse skal smage af. Vi slutter aftenen med at smage og vurdere de producerede pølser.

Se samlet oversigt over events i forbindelse med Europæisk Gastronomisk Region 2017 på AARHUS TECH. aarhustech.dk/eugastronomi