Middag af naturens råvarer

30.05.2017 12:00 Cafe Skovbrynet, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Deltag i en gastronomisk gåtur i skov og ved strand og bliv klogere på spiselige urter og planter og på tilberedning af dem. Nyd en middag, tilberedt over bål af det, der indsamles.

Naturens spisekammer er fyldt med friske råvarer, lige til at samle eller plukke. Men hvilke er det, der er tale om? Hvilke er spiselige og hvilke skal man holde sig fra? Og hvordan tilberedes det man finder i naturen? Deltagerne skal på en gåtur i skov og strand iført de gastronomiske briller. Deltagerne indsamler under kyndig vejledning, af de råvarer der findes i skoven og på stranden. Kokke og caterelever tilbereder efterfølgende et måltid af det der er indsamlet. Maden tilberedes over bål, henholdsvis i skoven og på stranden. Turen afsluttes med rabarberkage i Cafe Skovbrynets have.

Se samlet oversigt over events i forbindelse med Europæisk Gastronomisk Region 2017 på AARHUS TECH. aarhustech.dk/eugastronomi